AKTUALNOSTI

 • Dan duhovnog učitelja, Gurupurnima

  Dan duhovnog učitelja, Gurupurnima, slavi se u Sathya Sai međunarodnoj organizaciji kao dan kada poklonici posebno usrdno prizivaju milost i vodstvo božanskoga duhovnog učitelja, koji iskrenim, predanim tražiteljima razastire veo s istine i podaruje duhovnu mudrost.

  Opširnije »
 • Obilježavanje Mahasamadhija - Svjetskog dana ljudskih vrijednosti

  Pozivamo Vas na obilježavanje Mahasamadhija - Svjetskog dana ljudskih vrijednosti koje će se održati 24. travnja 2017. godine u dvorani Češkog doma u Zagrebu (1. kat), Šubićeva 20 s početkom u 18,00 sati. Dobrodošli!

  Opširnije »
 • Studijski krug na temu: "SAMOVODSTVO-SAMOEDUKACIJA"

  U subotu 18.3.2017. godine će se u Zagrebu, u prostoru Sathya Sai međunarodne organizacije Hrvatske na adresi Šubićeva 20, od 15 do 18  sati održati studijski krug za sve zainteresirane na temu: "SAMOVODSTVO-SAMOEDUKACIJA"

  Opširnije »
 • Blagdanska poruka dr. Narendranatha Reddya

  Dr. Narendranath Reddy, predsjednik Prasanthi vijeća, opisuje kako Sathya Sai Baba nadahnjuje milijune da ostvare svoje urođeno božanstvo putem bezuvjetne ljubavi i nesebičnog služenja, donoseći mir i radost u njihove živote. Također govori o tomu kako Sathya Sai međunarodna organizacija provodi ovu poruku širom svijeta.

  Opširnije »
 • Godišnje izvješće SSIO za 2016. godinu

  S ljubavlju i štovanjem  članovi Sathya Sai međunarodne organizacije (SSIO) predaju ovo godišnje izviješće pred lotosna stopala Sri Sathya Sai Babe tijekom proslave Njegovog rođendana u studenom 2016. godine. Ovo izviješće izražava našu ljubav i zahvalnost Jednom koji je utjelovljenje ljubavi i koji nam je podario ovu prekrasnu organizaciju, Sathya Sai međunarodnu organizaciju kako bi omogućio čovječanstu da dostigne najviši cilj života, ostvarenje samoga sebe.

  Opširnije »
 • Proslava 91. rođendana Sathya Sai Babe u Hrvatskoj

  Rođendan univerzalnog duhovnog učitelja Sathya Sai Babe će se, uz prigodni program koji uključuje univerzalne molitve i bogoštovne pjesme, proslaviti 23. studenog u više od 120 zemalja diljem svijeta. Sathya Sai međunarodna organizacija Hrvatske proslavu 91. rođendana Sathya Sai Babe ove godine organizira u čak šest gradova. Dobrodošli!

  Opširnije »
 • Bogoštovno pjevanje u Rijeci i Zagrebu

  U subotu 12.11.2016. s početkom u 18 sati će se u organizaciji Sathya Sai međunarodne organizacije diljem svijeta pjevati bogoštovne pjesme. Pjevanje i ponavljanje Božjeg imena ima nezamisliv učinak na nas same i na sve oko nas.

  Opširnije »
 • Pismo predsjednika Prasanthi vijeća, 17. 10. 2016.

  Naš je blagoslov i velika sreća što živimo u isto vrijeme kao i Avatar našeg doba koji se utjelovio u svojem prekrasnom obliku, lijepog imena i neusporedivih božanskih igara – līlā. Poklonici Sri Sathya Sai Babe proslavljaju Njegov rođendan 23. studenog širom svijeta s ljubavlju, predanošću i zanosom.

  Opširnije »