AKTUALNOSTI

 • Kad božansko procvjeta u tvom srcu...

  Širom svijeta svake se godine 23. studenog s radošću proslavlja rođendan univerzalnog duhovnog učitelja Sathya Sai Babe. Prilikom jedne proslave rođendana Sathya Sai Babe On je objavio: "Moj je rođendan onoga dana kad božansko procvjeta u vašem srcu."  Ta ideja vodilja svake godine okuplja Njegove poklonike i goste u više od 120 zemalja diljem svijeta. 

  Opširnije »
 • Poruka dr. Narendratha Reddya povodom Dana duhovnog učitelja 2018.

  Povodom Dana duhovnog učitelja, koji se ove godine obilježava 27. srpnja, dr. Narendrath Reddy, predsjednik Prashanthi vijeća, u svojoj video poruci govori o značenju tog univerzalnog blagdana za sve duhovne tragatelje.

  Opširnije »
 • Koncert legendarne britanske blues pjevačice Dane Gillespie

  Sathya Sai međunarodna organizacija Hrvatske poklanja Zagrebu koncert legendarne britanske blues pjevačice, glumice i autorice mnogih megahitova Dane Gillespie.

  "Go Green večer" s Danom Gillespie koja će se održati u Zagrebu, 19. svibnja 2018. u kazalištu Vidra s početkom u 20,00 sati u okviru europske turneje poznate pjevačice...

  Opširnije »
 • Program u povodu Svjetskog dana ljudskih vrijednosti

  U povodu Svjetskog dana ljudskih vrijednosti koji se obilježava svake godine 24. travnja u Kulturno-medijskom centru Bjelovar održat će se prigodni program. Program organizira Sathya Sai međunarodna organizacija Hrvatske, Sathya Sai centar Bjelovar u suradnji sa  Dječjim vrtićem Ciciban iz Bjelovara te V. OŠ Bjelovar.

  Opširnije »
 • Značenje blagdana Mahashivaratri

  O duhovnom značenju blagdana Mahashivaratri govori nam dr. Narendranath Reddy, predsjedavajući Prasanthi vijeća. U svojoj poruci, dr. Reddy govori o objavi Sathya Sai Babe kao Gospodina Šive te objašnjava unutarnje značenja Mahashivaratrija.

  Opširnije »
 • Novogodišnja poruka dr. Narendranatha Reddya

  U svojoj nas poruci dr. Reddy, predsjednik Prasanthi vijeća, podsjeća na dva vrlo važna učenja Gospodina Isusa Krista i Sri Sathya Sai Babe  a to su vjera i ljubav koje nas vode ka spoznaji naše urođene božanskosti.

  Opširnije »
 • Proslava rođendana Sathya Sai Babe u Zagrebu

  Srdačno vas pozivamo na proslavu 92-og rođendana Bhagavana Sathya Sai Babe. Obilježavanje rođendana će se održati  u Zagrebu 23. studenog 2017. godine s početkom u 18:30 sati u prostorijama Sathya Sai međunarodne organizacije Hrvatske, Šubićeva 20.

  Opširnije »
 • Aktivnosti povodom Dana objave avatarstva

  Svake godine 20. listopada  SSMO obilježava širom svijeta Dan objave avatarstva globalnim projektom služenja pod nazivom  “Služimo planet Zemlju.” Ove godine, tema koju su odabrali  Sathya Sai mladi odrasli, koji i vode program,  je ‘Zaštitimo planet’.

  Opširnije »
 • Globalno izgovaranje Gayatri mantre

  Sathya Sai međunarodna organizacija s radošću pokreće sveti program globalnog izgovaranja Gayatri mantre - Global Akhanda Gayatri chanting – odnosno neprekidnog izgovaranja Gayatri mantre širom svijeta.

  Opširnije »
 • Dan duhovnog učitelja, Gurupurnima

  Dan duhovnog učitelja, Gurupurnima, slavi se u Sathya Sai međunarodnoj organizaciji kao dan kada poklonici posebno usrdno prizivaju milost i vodstvo božanskoga duhovnog učitelja, koji iskrenim, predanim tražiteljima razastire veo s istine i podaruje duhovnu mudrost.

  Opširnije »
 • Obilježavanje Mahasamadhija - Svjetskog dana ljudskih vrijednosti

  Pozivamo Vas na obilježavanje Mahasamadhija - Svjetskog dana ljudskih vrijednosti koje će se održati 24. travnja 2017. godine u dvorani Češkog doma u Zagrebu (1. kat), Šubićeva 20 s početkom u 18,00 sati. Dobrodošli!

  Opširnije »
 • Studijski krug na temu: "SAMOVODSTVO-SAMOEDUKACIJA"

  U subotu 18.3.2017. godine će se u Zagrebu, u prostoru Sathya Sai međunarodne organizacije Hrvatske na adresi Šubićeva 20, od 15 do 18  sati održati studijski krug za sve zainteresirane na temu: "SAMOVODSTVO-SAMOEDUKACIJA"

  Opširnije »
 • Blagdanska poruka dr. Narendranatha Reddya

  Dr. Narendranath Reddy, predsjednik Prasanthi vijeća, opisuje kako Sathya Sai Baba nadahnjuje milijune da ostvare svoje urođeno božanstvo putem bezuvjetne ljubavi i nesebičnog služenja, donoseći mir i radost u njihove živote. Također govori o tomu kako Sathya Sai međunarodna organizacija provodi ovu poruku širom svijeta.

  Opširnije »
 • Godišnje izvješće SSIO za 2016. godinu

  S ljubavlju i štovanjem  članovi Sathya Sai međunarodne organizacije (SSIO) predaju ovo godišnje izviješće pred lotosna stopala Sri Sathya Sai Babe tijekom proslave Njegovog rođendana u studenom 2016. godine. Ovo izviješće izražava našu ljubav i zahvalnost Jednom koji je utjelovljenje ljubavi i koji nam je podario ovu prekrasnu organizaciju, Sathya Sai međunarodnu organizaciju kako bi omogućio čovječanstu da dostigne najviši cilj života, ostvarenje samoga sebe.

  Opširnije »
 • Proslava 91. rođendana Sathya Sai Babe u Hrvatskoj

  Rođendan univerzalnog duhovnog učitelja Sathya Sai Babe će se, uz prigodni program koji uključuje univerzalne molitve i bogoštovne pjesme, proslaviti 23. studenog u više od 120 zemalja diljem svijeta. Sathya Sai međunarodna organizacija Hrvatske proslavu 91. rođendana Sathya Sai Babe ove godine organizira u čak šest gradova. Dobrodošli!

  Opširnije »
 • Bogoštovno pjevanje u Rijeci i Zagrebu

  U subotu 12.11.2016. s početkom u 18 sati će se u organizaciji Sathya Sai međunarodne organizacije diljem svijeta pjevati bogoštovne pjesme. Pjevanje i ponavljanje Božjeg imena ima nezamisliv učinak na nas same i na sve oko nas.

  Opširnije »
 • Pismo predsjednika Prasanthi vijeća, 17. 10. 2016.

  Naš je blagoslov i velika sreća što živimo u isto vrijeme kao i Avatar našeg doba koji se utjelovio u svojem prekrasnom obliku, lijepog imena i neusporedivih božanskih igara – līlā. Poklonici Sri Sathya Sai Babe proslavljaju Njegov rođendan 23. studenog širom svijeta s ljubavlju, predanošću i zanosom.

  Opširnije »