Nova tematska stranica Zdrav život

Sathya Sai međunarodna organizacija (SSIO) s radošću najavljuje pokretanje nove tematske stranice o zdravom životu Healthy Living u okviru službene web stranice sathyasai.org.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) definira zdravlje kao stanje potpune tjelesne, mentalne i socijalne dobrobiti, a ne samo kao odsutnost bolesti ili slabosti. Bhagavan Sri Sathya Sai Baba, univerzalni učitelj i veliki humanitarac, naglasio je važnost zdravog tijela, uma i duha za sretan i miran život. U skladu s tim, uspostavio je mnoge medicinske ustanove i programe medicinskih usluga u Indiji i širom svijeta, pružajući najmoderniju, besplatnu, suosjećajnu, brzu i univerzalnu zdravstvenu skrb s naglaskom na prevenciji bolesti i vođenju zdravog života.

Ova web stranica o zdravom životu svakom od nas pruža korisne bisere - naputke za vođenje zdravog života. Svaki članak na ovoj stranici provjeren je i pregledan od strane tima licenciranih liječnika. Članci su sažetak suvremene literature o važnim, provjerenim temama koje će ljude usmjeriti ka zdravom životu.

Napomena: Članci na ovoj web stranici služe samo kao informacija. Ovi članci ne daju savjete, niti su napisani u svrhu davanja savjeta. Trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom prije donošenja bilo kakvih odluka u vašem životu koje mogu utjecati na vaše zdravlje.

Poštovani posjetitelji, u nastavku možete pogledati i kratak video pod naslovom Zdrav život: Preventivna zdravstvena zaštita