Audio knjiga Sutravahini

U želji da riječi univerzalnog Učitelja Sathya Sai Babe još više približe čitateljstvu našeg podneblja poklonici Zone 6 Sathya Sai međunarodne organizacije pokrenuli su projekt snimanja audio knjiga. Prva u nizu audio knjiga - čije je snimanje još uvijek u tijeku - je Sutravahini.

SÅ«travāhinÄ« sadrži aforizme (sÅ«tre) o istinskoj stvarnosti Boga, prirode i čovjeka. BrahmasÅ«tre su znanost Vedānte. U ovoj knjizi Sathya Sai Baba “pali” univerzalni plamen ātmana (brahmavidyā), znanja o najvišoj istini. To će preobraziti svijest današnjeg čovjeka, koji je zarobljen u neznanju i materijalizmu, u kozmičku svijest tako da će moći shvatiti blaženstvo i potpuno jedinstvo Boga, čovjeka i prirode.

Neka nas Njegove riječi inspiriraju, ispune plemenitim idejama i budu svjetlo na našem putu

„Ne informacija, nego transformacija; ne instrukcija, nego konstrukcija trebale bi vi vam biti cilj“ . Teorijsko znanje je samo teret ukoliko se ne primjenjuje jer se tek tada može pretvoriti u mudrost i postati sastavnim dijelom svakodnevnog života. Znanje koje ne daje sklad i punoću življenja nije vrijedno ni da se stekne. Sve što radimo mora se učiniti vrijednim i neospornim zahvaljujući svojem doprinosu u otkrivanju istine o sebi i o prirodi.“ – Božanski govor,, 3. 3. 1974.