"Go green" večer u Zagrebu

U okviru projekta Sathya Sai međunarodne organizacije "Očuvajmo Zemlju" i kao priprema za Svjetsku konferenciju "Go Green" u Prashanti Nilayamu, Sathya Sai organizacija Hrvatske organizirala je u Zagrebu 19. srpnja 2018. koncert legendarne britanske blues pjevačice, glumice, autorice mnogih megahitova  i dugogodišnje Svamijeve poklonice Dane Gillespie.  Koncert je održan u uglednom zagrebačkom kazalištu Vidra, a ulaz je bio besplatan. U skladu s ekološkom porukom cijelog događaja, dvorana je bila ukrašena s teglama cvijeća koje je kasnije presađeno u mnoge vrtove. 

 Više od 300 uzvanika, od kojih velik dio njih po prvi puta u kontaktu s aktivnostima Sathya Sai organizacije, uživalo je u prekrasnoj glazbi Dane Gillespie te  iskrenoj poruci o univerzalnoj ljubavi prema svim živim bićima i majci prirodi.  Publiku, u kojoj su između ostalog bile bile prisutne i osobe profesionalno vezane uz glazbu,  Dana Gillespie oduševila je svojom jednostavnom,  autentičnom i  duhovitom komunikacijom s publikom te inspirativnim izričajem kojim u svoiim pjesmama na jednostavan nacin prenosi bit Saijevog učenja.

Sljedećeg dana, u prostorima Sathya Sai organizacije Hrvatske, organizirana je glazbena proba i uvježbavanje  Daninih novih pjesama koje su bile predstavljene u srpnju 2018. u sklopu „Go green“ konferencije u Prashanti Nilayamu.  Na probi je vladalo ozračje jedinstva, sudionici su duboko proživljavali snažne poruke Daninih autorskih pjesama a pjevačica je prisutne razveselila i prekrasnim pričama o svojim brojnim zgodama i susretima sa Saijem.