Duhovni susret, Rovinj 2017.

SSMO Hrvatske i SSMO Slovenije zajednički su organizirale  trodnevni duhovni susret pod nazivom "Ruke u društvu, glava u ​šumi​". Gotovo 50 članova iz Hrvatske i Slovenije došlo je od 13. do 15. listopada 2017. u Rovinj.

Jutra su započinjala  u mirnom i meditativnom ozračju koje je bilo ispunjeno molitvama, mantrama, meditacijom i devocijskim pjesmama. Nakon toga su slijedile lagane tjelesne vježbe uz obalu mora.

Dugogodišnji  kompetentni govornici i moderatori vodili su program ispunjen dinamičnim predavanjima, radionicama, studijskim kružocima te devocijskim pjevanjem.Odabrane duhovne teme bile su prezentirane duboko i sa velikim entuzijazmom. Kratke stanke između sesija bile su posvećene šetnjama kroz prekrasnu prirodu.Duhovni susret  je završio pisanjem inspirirativnih poruka i riječi Sathya Sai Babe. Sakupljene bilješke stavljene su u staklenu bocu koja je bačena u more te odaslana.

Ovaj dragocjeni duhovni susret pružio je sudionicima prave dragulje mudrost te ih nadahnuo da nastave još dublje u svom svakodnevnom životu živjeti Učiteljevu riječ.